I går hadde jeg og Magnhild en skikkelig bakedag hjemme hos meg i Pinnelien. Før vi kunne starte med bakinga måtte vi først en tur til sentrum for å kjøpe inn ingredienser... og når vi først var i sentrum så fikk Magnhild seg et nytt batteri til Mac'n og jeg fikk penga tilbake på et skrujernsett som ikke holdt lenger enn en løs skrue(!) :) Da det var gjort, kasta vi oss på første 90-buss for å komme igang med bakingen. For det var ikke lite som sto på bakelista vår:
1. Brød, 2stk
2. Polarbrød
3. Hamburgerbrød
4. Nordlandslefser
Alt glutenfritt selvfølgelig.
Under kan du se resultatet, med unntak av det som gikk til "kvalitetsgodkjenning", i tillegg er nesten alle polarbrødene i frysen (skulle tro det er der de liker seg best) sammen med noen hamburgerbrød.
4 kommentarer:
Åååå, no fekk eg so grueleg lyst på nordlandslefser!
Nei, det var ikkje eit hint på nokon som helst slags måte, det var eit genuint kjensleutbrot. Såg at det kunne tolkast både hit og dit.
(men om ein av dykk har lyst å tolka det som tigging, er det lov og...)
Vi får vel se ka vi kan gjøre med det, Mari! Vi har noen på lur i frysen, så....
Å! Jeg vil lage polarbrød!! MMnam. Har dere fremdeles i frysen?
Legg inn en kommentar